• : Бул. 3та Македонска Бригада 41 Аеродром, Скопје
 
 • Локал 1
 • Работно време
 • Од Понеделник до Петок 10:00-20:00
 • Сабота од 10:00-18:00 часот
 • Недела и државни празници не работиме
 • : 078334438 (Вибер)
 • :  kontakt@maximo.mk

 

: Бул. 3та Македонска Бригада 41 Аеродром, Скопје

 

 • Локал 2
 • Работно време
 • Од Понеделник до Петок 10:00-20:00
 • Сабота од 10:00-18:00 часот
 • Недела и државни празници не работиме
 • :  078334439 (Вибер)
 • :  kontakt@maximo.mk
 
Податоци за нас

Имате прашање? Контактирајте не!