Прикажувам 1–12 од 75 резултати

Rui- CZ008

8.300,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел Rui- CZ008 Материјал Метал/Мермер Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на абажур (cm) 30

Jana – 6606A/WH

7.600,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел Jana – 6606A/WH Материјал Метал/Мермер Боја Бела Употреба Внатрешна употреба Висина на телото (cm)

Vera – 6606A/BK

7.600,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел Vera – 6606A/BK Материјал Метал/Мермер Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на телото (cm)

НЕДОСТАПНО

5.500,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел Camila – BJ18 Материјал Метал/Абажур Боја Златна/Крем Бела Употреба Внатрешна употреба Должина (cm) /

Julian – 2013/BK

5.700,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел Julian – 2013/BK Материјал Метал/Абажур Боја Црна/Црн Абажур Употреба Внатрешна употреба Ширина (cm) 54

Justino – 2013/GR

5.700,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел Justino – 2013/GR Материјал Метал/Абажур Боја Црна/Сив Абажур Употреба Внатрешна употреба Ширина (cm) 54

ILan – 2095F/WH

4.690,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел ILan – 2095F/WH Материјал Метал Боја Бела Употреба Внатрешна употреба Висина на телото (cm)

НЕДОСТАПНО

4.690,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел Felix – 2095F/BK Материјал Метал Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на телото (cm)

Lexis – L9008A

7.900,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел Lexis – L9008A Материјал Метал/Мермер Боја Златна/Бела Употреба Внатрешна употреба Должина (cm) / Дијаметар

Titos – L9039

6.590,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел Titos – L9039 Материјал Метал/Стакло Боја Црна/Златна Употреба Внатрешна употреба Должина (cm) / Дијаметар

Lyra – L9008

6.500,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел Lyra – L9008 Материјал Метал/Абажур Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Ширина (cm) 50 cm

Casiana – L9033

6.200,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел Casiana – L9033 Материјал Метал/Абажур Боја Црна/Крем Бела Употреба Внатрешна употреба Ширина (cm) 50