Прикажувам 1–12 од 44 резултати

XL3341E

4.700,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL3341E Материјал Метал/Пластика Боја Темно кафеава (Бронза) Употреба Внатрешна употреба Дијаметар на тело (cm)

XL3341/BK/350

2.690,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL3341/BK/350 Материјал Метал Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Дијаметар на тело (cm) 35 cm Ширина/дијаметар

XL307

5.200,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL307 Материјал Алуминиум/ПВЦ Боја Црна/Венге Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 6 cm

XL3510/BK/Wood

4.900,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL3510/BK/Wood Материјал Метал/ПВЦ Боја Црна/дрвена боја внатрешност Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm)

XL3510/WH/Wood

4.900,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL3510/WH/Wood Материјал Метал/ПВЦ Боја Бела/дрвена боја внатрешност Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm)

XL303/BK

8.900,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL303/BK Материјал Метал/ПВЦ Боја Црна/дрвена боја внатрешност Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm)

XL303/WH

8.900,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL303/WH Материјал Метал/ПВЦ Боја Бела/дрвена боја внатрешност Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm)

НЕДОСТАПНО

  Технички Карактеристики Број на модел WABISABI XL2626/GR/B Материјал Полиестирен/Гума Боја Сива Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 30

НЕДОСТАПНО

4.790,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL3343/BR Материјал Метал Боја Кафеава Употреба Внатрешна употреба Дијаметар на тело (cm) 50 cm Ширина/дијаметар