Се прикажуваат сите 4 резултати

WabiSabi – XL356/A

10.900,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел WabiSabi – XL356/A Материјал Полиестирен/Гума Боја Бела Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 30

WabiSabi – XL356/B

8.900,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел WabiSabi – XL356/B Материјал Полиестирен/Гума Боја Бела Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm)

НЕДОСТАПНО

  Технички Карактеристики Број на модел WABISABI XL2626/GR/B Материјал Полиестирен/Гума Боја Сива Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 30

НЕДОСТАПНО

  Технички Карактеристики Број на модел WABISABI XL2626/GR/A Материјал Полиестирен/Гума Боја Сива Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 30