Прикажувам 1–12 од 87 резултати

НЕДОСТАПНО

Original price was: 2.950,00 ден.Current price is: 1.990,00 ден.
Технички Карактеристики Број на модел XL3052-2/BK Материјал Метал/Стакло Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Дијаметар на стакло (cm) 15 cm Ширина/дијаметар

XL3098

Original price was: 4.550,00 ден.Current price is: 4.095,00 ден.
Технички Карактеристики Број на модел XL3098 Материјал Метал/Стакло Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Дијаметар на стакло (cm) / Ширина/дијаметар (cm)

XL3312-6/BK

Original price was: 5.490,00 ден.Current price is: 4.590,00 ден.
Технички Карактеристики Број на модел XL3312-6/BK Материјал Метал/Стакло Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 67 cm Ширина/дијаметар

XL 3311-6/ BK

Original price was: 5.490,00 ден.Current price is: 4.590,00 ден.
Технички Карактеристики Број на модел XL3311-6/BK Материјал Метал/Стакло Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 65 cm Ширина/дијаметар

XL1536/Grey

Original price was: 3.600,00 ден.Current price is: 2.600,00 ден.
  Технички Карактеристики Број на модел XL1536/Grey Материјал Метал Боја Сива Употреба Внатрешна употреба Дијаметар на стакло (cm) / Ширина/дијаметар

XL1536/Yellow

Original price was: 3.600,00 ден.Current price is: 2.600,00 ден.
  Технички Карактеристики Број на модел XL1536/YELLOW Материјал Метал Боја Жолта Употреба Внатрешна употреба Дијаметар на стакло (cm) / Ширина/дијаметар

НЕДОСТАПНО

Original price was: 3.890,00 ден.Current price is: 2.590,00 ден.
  Технички Карактеристики Број на модел XL3327 Материјал Метал Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 85 cm

XL1022-1/BK

Original price was: 3.900,00 ден.Current price is: 2.490,00 ден.
  Технички Карактеристики Број на модел XL1022-1/BK Материјал Метал Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 80 cm

XL1158/BK

Original price was: 2.700,00 ден.Current price is: 1.990,00 ден.
  Технички Карактеристики Број на модел XL1158/BK Материјал Метал Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 30 cm

XL1382/BK

Original price was: 1.890,00 ден.Current price is: 1.490,00 ден.
  Технички Карактеристики Број на модел XL1382/BK Материјал Метал Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 25 cm

XL1388/BK

Original price was: 1.490,00 ден.Current price is: 1.250,00 ден.
  Технички Карактеристики Број на модел XL1388/BK Материјал Метал Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 35 cm

XL1383/BK

Original price was: 2.490,00 ден.Current price is: 1.890,00 ден.
  Технички Карактеристики Број на модел XL1383/BK Материјал Метал Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 26 cm