Прикажувам 13–24 од 87 резултати

XL1376/BK

1.990,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL1376/BK Материјал Метал Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 35 cm

НЕДОСТАПНО

1.250,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL1255/WH Материјал Метал Боја Бела Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 20 cm

НЕДОСТАПНО

3.490,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL1147 Материјал Метал Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 50 cm

XL1383

1.890,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL1383/WH Материјал Метал Боја Бела Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 26 cm

XL1376/WH

1.990,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL1376/WH Материјал Метал Боја Бела Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 35 cm

XL1368-1

1.890,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL1368-1 Материјал Метал Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 40 cm

XL8001

1.890,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL8001 Материјал Коноп/Метал Боја Натур/црна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 53 cm

XL1566/BK

1.590,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL5035/BK/450 Материјал Метал Боја Црна/Златна внатрешност Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 30

НЕДОСТАПНО

1.750,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL5035/BK/450 Материјал Метал Боја Црна/Златна внатрешност Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 30

OL19599/WH

1.250,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел OL19599/WH Материјал Дрво/Стакло Боја Бела/Натур Употреба Внатрешна употреба Од ѕид (cm) 25 cm Ширина/дијаметар (cm)

WLM-B1/WH

550,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел WLM-B1/WH Материјал Метал/Дрво Боја Бела/Натур Употреба Внатрешна употреба Од ѕид (cm) 15 cm Розетна (cm)