Прикажувам 25–36 од 87 резултати

WLM-B1/BK

550,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел WLM-B1/BK Материјал Метал/Дрво Боја Црна/Натур Употреба Внатрешна употреба Од ѕид (cm) 15 cm Розетна (cm)

WLM-B1/WH

850,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XYX73742-3/WH Материјал Метал/Дрво Боја Бела/Натур Употреба Внатрешна употреба Од ѕид (cm) 15 cm Розетна (cm)

НЕДОСТАПНО

850,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XYX73742-3/BK Материјал Метал/Дрво Боја Црна/Натур Употреба Внатрешна употреба Од ѕид (cm) 15 cm Розетна (cm)

HJ6008/1D-B

700,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел HJ6008/1D-B Материјал Метал/Дрво Боја Црна/Натур Употреба Внатрешна употреба Од ѕид (cm) 8.5 cm Ширина (cm)

XL3314

790,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL3314 Материјал Метал Боја Бакарна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 22 cm Ширина/дијаметар

XLB104/WH

1.300,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XLB104/WH Материјал Метал/Стакло Боја Црна/Бело сјано стакло Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 25

2193

1.190,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел 2193 Материјал Метал Боја Бела со сјај Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 28

XLB161/WH

1.250,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XLB161/WH Материјал Метал Боја Бела Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 14 cm Ширина/дијаметар

НЕДОСТАПНО

690,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XLB112AG Материјал Метал Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 26 cm Ширина/дијаметар

XLB112D

690,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XLB112 D Материјал Метал Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 30 cm

XLB112B

690,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XLB112 B Материјал Метал Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 30 cm

XLB112A

690,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XLB112 А Материјал Метал Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 33 cm