Прикажувам 37–48 од 87 резултати

XLB142

990,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XLB142 Материјал Метал Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 33 cm Ширина/дијаметар

XLB123

690,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XLB123 Материјал Метал/Коноп Боја Црна/Натур Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 19 cm Ширина/дијаметар

XLB104

1.300,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XLB104 Материјал Метал/Стакло Боја Црна/Бело сјајно стакло Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 25

2198

1.190,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел 2198 Материјал Метал Боја Црна/Златна/Бела со сјај Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 16

2178

1.800,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел 2178 Материјал Метал/Стакло Боја Сребрена Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 28 cm Ширина/дијаметар

B2087

1.800,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел B2087 Материјал Метал Боја Златна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 22 cm Ширина/дијаметар

XL5003A/GR

1.100,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL5003A/GR Материјал Метал Боја Сива Употреба Внатрешна употреба Должина од ѕид (cm) 18 cm Ширина/дијаметар

XL5003A/WH

1.100,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL5003A/WH Материјал Метал Боја Бела Употреба Внатрешна употреба Должина од ѕид (cm) 18 cm

НЕДОСТАПНО

1.100,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL5003A/BK Материјал Метал Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Должина од ѕид (cm) 18 cm

XLB160/А

1.290,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XLB160/А Материјал Метал Боја Сива Употреба Внатрешна употреба Должина од ѕид (cm) 27 cm

НЕДОСТАПНО

1.290,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XLB160/WH Материјал Метал Боја Бела Употреба Внатрешна употреба Растојание од ѕид (cm) 26 cm

XLB160/BK

1.290,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XLB160/BK Материјал Метал Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Растојание од ѕид (cm) 26 cm