Прикажувам 49–60 од 87 резултати

XLB8073/BK

Original price was: 1.750,00 ден.Current price is: 1.290,00 ден.
  Технички Карактеристики Број на модел XLB8073/BK Материјал Метал Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Должина (cm) 26 cm Ширина/дијаметар (cm)

XL3068

Original price was: 14.500,00 ден.Current price is: 12.500,00 ден.
Технички Карактеристики Број на модел XL3068 Материјал Метал/Стакло Боја Златна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 28 cm Ширина/дијаметар

XL3067

Original price was: 10.500,00 ден.Current price is: 8.500,00 ден.
Технички Карактеристики Број на модел XL3067 Материјал Метал/Стакло Боја Златна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 28 cm Ширина/дијаметар

XL3353/GD

Original price was: 4.950,00 ден.Current price is: 3.960,00 ден.
Технички Карактеристики Број на модел XL3353/GD Материјал Метал Боја Златна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 25 cm Ширина/дијаметар

XL3352/GD

Original price was: 5.300,00 ден.Current price is: 4.590,00 ден.
Технички Карактеристики Број на модел XL3352/GD Материјал Метал Боја Златна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 55 cm Ширина/дијаметар

XL3353/BK

Original price was: 4.750,00 ден.Current price is: 3.960,00 ден.
  Технички Карактеристики Број на модел XL3353/BK Материјал Метал Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 25 cm

XL3352/BK

Original price was: 5.300,00 ден.Current price is: 4.590,00 ден.
  Технички Карактеристики Број на модел XL3352/BK Материјал Метал Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 55 cm

XL3085-7

Original price was: 8.300,00 ден.Current price is: 7.470,00 ден.
Технички Карактеристики Број на модел XL3085-7 Материјал Метал/Стакло Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 67 cm Ширина/дијаметар

XL3336-RD/WH

Original price was: 3.590,00 ден.Current price is: 2.490,00 ден.
  Технички Карактеристики Број на модел XL3336-RD/WH Материјал Метал Боја Бела Употреба Внатрешна употреба Дијаметар на тело (cm) 40 cm

НЕДОСТАПНО

Original price was: 2.750,00 ден.Current price is: 1.925,00 ден.
Технички Карактеристики Број на модел XL3321/300 Материјал Метал/стакло Боја Златна/крем Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 30 cm Ширина/дијаметар

60784

Original price was: 2.450,00 ден.Current price is: 1.950,00 ден.
Технички Карактеристики Број на модел 60784 Материјал Стакло Боја Црна/Крем/Златна Употреба Внатрешна Должина (cm) Ширина/дијаметар (cm) 25 цм Висина (cm)

НЕДОСТАПНО

Original price was: 4.620,00 ден.Current price is: 3.850,00 ден.
Технички Карактеристики Број на модел 60366 Материјал Метал Боја Сина рустик Употреба Внатрешна Висина на тело (cm) 47 цм Ширина/дијаметар