Прикажувам 1–12 од 505 резултати

XL350

9.700,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL350 Материјал Метал/Стакло Боја Црна/Амбер стакло Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 15 cm

XL349

7.300,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL349 Материјал Метал/Стакло Боја Црна/Амбер стакло Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 15 cm

XL3092

5.900,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL3092 Материјал Метал/Стакло Боја Црна/Проѕирно стакло Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 30 cm

XL3080-11

9.800,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL3080-11 Материјал Метал/Стакло Боја Црна/Проѕирно стакло Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 20 cm

XL355

8.900,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL355 Материјал Метал/Стакло Боја Црна/Проѕирно стакло Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 75 cm

XL3080C-9

8.700,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL3080C-9 Материјал Метал/Стакло Боја Црна/Проѕирно стакло Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 50 cm

XL3047-6

6.600,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL3047-6 Материјал Метал/Стакло Боја Златна/Бело мат стакло Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 87

XL353-3

6.000,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL353-3 Материјал Метал/Стакло Боја Златна/Бело мат стакло Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 20

XL354

4.500,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL354 Материјал Метал/Стакло Боја Црна/Бело мат стакло Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm)

XLB156/GD

1.800,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XLB156/GD Материјал Метал/Стакло Боја Златна/Бело стакло Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 31 cm

XLB156/BK

1.800,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XLB156/BK Материјал Метал/Стакло Боја Црна/Бело стакло Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 31 cm

XL352

5.890,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL352 Материјал Метал/Стакло Боја Црна/Бело мат стакло Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm)