Бесплатно карго за сите online нарачки над 5999 денари !!! Бесплатно карго за сите online нарачки над 5999 денари !!! Бесплатно карго за сите online нарачки над 5999 денари !!! Бесплатно карго за сите online нарачки над 5999 денари !!!
ПОБРЗАЈТЕ! Акцијата трае уште:
0 days 00 hr 00 min 00 sc

КАТЕГОРИИ

Лустери (262)

Плафонски лустери (51)

Дрвени лустери (46)

Лампи (75)

Ѕидни лампи (86)

Спот осветлување и опрема (18)

Светилки (5)

Рачна Изработка (39)

Колекција Алфа (32)

Детска Програма (25)

Sale (76)

НОВА КОЛЕКЦИЈА 2023

ЕКСКЛУЗИВНИ ЗАСТАПНИЦИ НА


 

Висококвалитетни Европски производи

 

ЗАПРАТЕТЕ НЕ НА СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

Aleksandar Petlichkovski
Aleksandar Petlichkovski
2024-07-05
Одлично опремен салон за расвета. Љубезен персонал расположен да одговори на секое прашање. Цените се навистина прифатливи за квалитетот. Вреди да се посети.
Ivan Velevski
Ivan Velevski
2024-05-15
Sonja Jan
Sonja Jan
2024-05-11
Igor Gjorgjijevski
Igor Gjorgjijevski
2024-04-24
Hristijan Nestorov
Hristijan Nestorov
2024-04-06
Sonja T S
Sonja T S
2024-04-04
Bojana Stefanovska
Bojana Stefanovska
2024-03-07
Super kvalitetni , dostapni ceni ,najbitno od se usluzen personal, imam kupeno od pocetok koga pocnaa lusteri da prodavaat i seuste se kako od salon izvadeni 🙂
Stevan Ivcev
Stevan Ivcev
2024-02-20
Lazar Petrov
Lazar Petrov
2024-01-19