Достава и испорака

После креирана и потврдена нарачка,достава од наша страна до Карго-брза пошта се процесира од 1-2 работни дена. Испорака од страна на карго-брза пошта до финалната адреса на клиентот се процесира помеѓу 1-3 дена.

За поголеми и нарачки кои не се на лагер, време на процесирање ке биде претходно договорено со клиентот.

Цена на испорака на достава за ONLINE нарачки чија вредност е поголема од 2999 денари е бесплатна.

Достава и испорака на производите се врши исклучиво на територија на Република Северна Македонија.