Прикажувам 73–84 од 87 резултати

Model Pablo

4.480,00 ден
Лустерот PABLO е рачно изработен од природен материјал ратан со финиш во црна боја, има дијаметар 70 цм и висина 35 цм. Стандардна должина на кабелот е 1 м и може да биде по избор во црна, бела, или друга достапна боја, а должината на барање може да биде и подолга. Висината се регулира. Одговара за секаков тип на простории од затворен карактер како на пример за дневни соби, трпезарии, спални но исто така одлично се вклопува и во ресторани  и тераси заштитени од влага. Светлината што ја емитува оваа светилка ке зависи од изборот на сијалицата со Е27 грло. За подобар амбиент ги предлагаме стаклените ЛЕД сијалици со филаментен сјај. Во нашата понуда имаме со  различни форми и големини како и избор на бои помеѓу топла, неутрална до бела светлина. Овој лустер освен ЛЕД подржува и друг тип на сијалици со мала потрошувачка. Со изборот на соодветна светилка  ке добиете амбиент кој потсетува на скандинавски, рустикален или едноставен бохо стил кој ке придонесе за комплетно уживање во креираниот простор.

Model Nico

2.160,00 ден
Лустерот NICO е рачно изработен од природен материјал ратан со финиш во црна боја, има дијаметар 30 цм и висина 35 цм. Стандардна должина на кабелот е 1 м и може да биде по избор во црна, бела, или друга достапна боја, а должината на барање може да биде и подолга. Висината се регулира. Одговара за секаков тип на простории од затворен карактер како на пример за дневни соби, трпезарии, спални но исто така одлично се вклопува и во ресторани  и тераси заштитени од влага. Светлината што ја емитува оваа светилка ке зависи од изборот на сијалицата со Е27 грло. За подобар амбиент ги предлагаме стаклените ЛЕД сијалици со филаментен сјај. Во нашата понуда имаме со  различни форми и големини како и избор на бои помеѓу топла, неутрална до бела светлина. Овој лустер освен ЛЕД подржува и друг тип на сијалици со мала потрошувачка. Со изборот на соодветна светилка  ке добиете амбиент кој потсетува на скандинавски, рустикален или едноставен бохо стил кој ке придонесе за комплетно уживање во креираниот простор.

Model Mateo

3.360,00 ден
Лустерот MATEO е рачно изработен од природен материјал ратан со финиш во црна боја, има дијаметар 44 цм и висина 46 цм. Стандардна должина на кабелот е 1 м и може да биде по избор во црна, бела, или друга достапна боја, а должината на барање може да биде и подолга. Висината се регулира. Одговара за секаков тип на простории од затворен карактер како на пример за дневни соби, трпезарии, спални но исто така одлично се вклопува и во ресторани  и тераси заштитени од влага. Светлината што ја емитува оваа светилка ке зависи од изборот на сијалицата со Е27 грло. За подобар амбиент ги предлагаме стаклените ЛЕД сијалици со филаментен сјај. Во нашата понуда имаме со  различни форми и големини како и избор на бои помеѓу топла, неутрална до бела светлина. Овој лустер освен ЛЕД подржува и друг тип на сијалици со мала потрошувачка. Со изборот на соодветна светилка  ке добиете амбиент кој потсетува на скандинавски, рустикален или едноставен бохо стил кој ке придонесе за комплетно уживање во креираниот простор.

Model Marco

1.760,00 ден
Лустерот MARCO е рачно изработен од природен материјал бамбус со финиш во црна боја, има дијаметар 40 цм и висина 30 цм. Стандардна должина на кабелот е 1 м и може да биде по избор во црна, бела, или друга достапна боја, а должината на барање може да биде и подолга. Висината се регулира. Одговара за секаков тип на простории од затворен карактер како на пример за дневни соби, трпезарии, спални но исто така одлично се вклопува и во ресторани  и тераси заштитени од влага. Светлината што ја емитува оваа светилка ке зависи од изборот на сијалицата со Е27 грло. За подобар амбиент ги предлагаме стаклените ЛЕД сијалици со филаментен сјај. Во нашата понуда имаме со  различни форми и големини како и избор на бои помеѓу топла, неутрална до бела светлина. Овој лустер освен ЛЕД подржува и друг тип на сијалици со мала потрошувачка. Со изборот на соодветна светилка  ке добиете амбиент кој потсетува на скандинавски, рустикален или едноставен бохо стил кој ке придонесе за комплетно уживање во креираниот простор.

3011WH

2.490,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел 3011WH Материјал Метал/Абажур Боја Бела Употреба Внатрешна употреба Должина (cm) 50 Ширина/дијаметар (cm) 40 cm

3011BK

2.490,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 3011BK Материјал Метал/Абажур Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Должина (cm) 50 Ширина/дијаметар (cm) 40

930B/WH

2.300,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел 930B/WH Материјал Метал Боја Бела Употреба Внатрешна употреба Должина (cm) 170 Ширина/дијаметар (cm) 50 cm

НЕДОСТАПНО

8.990,00 ден
Масичка со ЛЕД светло и wireless charging за телефон и таблет

Z02

9.900,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел Z02 Материјал Метал/Стакло/Дрво Боја Метал златна/црно стакло Употреба Внатрешна употреба Должина (cm) 61 cm Ширина/дијаметар

XLB334-BK

3.450,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XLB334-BK Материјал Метал Боја Црна/златна Употреба Внатрешна употреба Должина (cm) 40 cm Ширина/дијаметар (cm) 41

XLB334-WH

3.450,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XLB334-WH Материјал Метал Боја Бела/златна Употреба Внатрешна употреба Должина (cm) 40 cm Ширина/дијаметар (cm) 41

НЕДОСТАПНО

1.890,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XLB129/GD Материјал Метал/Стакло Боја Златна/Бело мат стакло Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 22