Прикажувам 25–36 од 75 резултати

НЕДОСТАПНО

9.300,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 63020 Материјал Метал/Стакло Боја Црна/Златна/Крем Употреба Внатрешна Должина (cm) 110 цм Дијаметар на топка

63018

9.300,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 63018 Материјал Метал/Стакло Боја Сребрена Употреба Внатрешна Должина (cm) 110 цм Дијаметар на топка

НЕДОСТАПНО

6.500,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел Test Материјал Боја Употреба Должина (cm) Ширина/дијаметар (cm) Висина (cm) Должина на кабел (cm)

НЕДОСТАПНО

5.990,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 62187 Материјал Метал/Стакло Боја Црна/Крем Употреба Внатрешна Дијаметар топка (cm) 15 цм Ширина/дијаметар (cm)

НЕДОСТАПНО

5.700,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 62186 Материјал Метал/Стакло Боја Црна/Златна/Крем Употреба Внатрешна Должина (cm) 80 цм Дијаметар на топка(cm)

НЕДОСТАПНО

7.200,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 62177 Материјал Метал/Стакло Боја Црна/Златна/Крем Употреба Внатрешна Дијаметар топка 20 цм Ширина/дијаметар (cm) 45

НЕДОСТАПНО

7.490,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 62176 Материјал Метал/Стакло Боја Црна/Златна/Крем Употреба Внатрешна Должина (cm) 70 цм Дијаметар топка (cm)

НЕДОСТАПНО

6.500,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел Test Материјал Боја Употреба Должина (cm) Ширина/дијаметар (cm) Висина (cm) Должина на кабел (cm)

62162

6.900,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел Test Материјал Боја Употреба Должина (cm) Ширина/дијаметар (cm) Висина (cm) Должина на кабел (cm)

НЕДОСТАПНО

6.900,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 62158 Материјал Метал/Стакло Боја Црна/Сребрена Употреба Внатрешна Должина (cm) 76 Дијаметар топка (cm) 20

НЕДОСТАПНО

2.900,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 62139 Материјал Дрво Боја Розе Употреба Внатрешна Должина (cm) Ширина/дијаметар (cm) 48 цм Висина

62138

2.900,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 62138 Материјал Дрво Боја Сина Употреба Внатрешна Должина (cm) Ширина/дијаметар (cm) 48 цм Висина