Прикажувам 1–12 од 75 резултати

62140

2.900,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 62140 Материјал Дрво Боја Бела Употреба Внатрешна Должина (cm) Ширина/дијаметар (cm) 48 цм Висина

НЕДОСТАПНО

6.800,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 63124 Материјал Метал/Дрво Боја Црна/Дрво Употреба Внатрешна употреба Должина (cm) 85 cm Ширина/дијаметар (cm)

62322

6.200,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 62322 Материјал Стакло/Метал Боја Сребрена/Дрво Употреба Внатрешна употреба Должина (cm) 90 cm Ширина/дијаметар (cm)

60917

3.200,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 60917 Материјал Метал Боја Бела/Златна Употреба Внатрешна употреба Должина (cm) 105 cm Ширина/дијаметар (cm)

НЕДОСТАПНО

4.600,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 61113 Материјал Метал Боја Златна/Крем Употреба Внатрешна употреба Должина (cm) 96 cm Ширина/дијаметар (cm)

61212

4.400,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 61212 Материјал Метал Боја Златна/Крем Употреба Внатрешна употреба Должина (cm) 96 cm Ширина/дијаметар (cm)

61211

3.900,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 61211 Материјал Метал Боја Црна/Златна Употреба Внатрешна употреба Должина (cm) 96 cm Ширина/дијаметар (cm)

НЕДОСТАПНО

4.200,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 60969 Материјал Метал Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Должина (cm) 90 cm Ширина/дијаметар (cm)

61169

3.800,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 61169 Материјал Стакло/Дрво Боја Бела Употреба Внатрешна употреба Должина (cm) 90 cm Ширина/дијаметар (cm)

НЕДОСТАПНО

1.950,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 25130 Материјал Метал/Стакло Боја Црна/Златна/Крем Употреба Внатрешна Должина (cm) Дијаметар на топка (cm) 15

91514

2.900,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 91514 Материјал Метал/Стакло Боја Црна/Сребрена Употреба Внатрешна Должина (cm) Дијаметар на топка (cm) 15