Прикажувам 1–12 од 32 резултати

НЕДОСТАПНО

Original price was: 8.300,00 ден.Current price is: 5.100,00 ден.
Технички Карактеристики Број на модел 63057 Материјал Метал/Стакло Боја Златна/Црна Употреба Внатрешна Дијаметар топка (cm) 15 цм Ширина/дијаметар (cm) 62

62013

Original price was: 3.450,00 ден.Current price is: 1.790,00 ден.
  Технички Карактеристики Број на модел 62322 Материјал Стакло/Метал Боја Сребрена/Дрво Употреба Внатрешна употреба Должина (cm) 90 cm Ширина/дијаметар (cm)

НЕДОСТАПНО

Original price was: 2.400,00 ден.Current price is: 1.200,00 ден.
  Технички Карактеристики Број на модел 62059 Материјал Стакло/Дрво Боја Бела/Дрво Употреба Внатрешна употреба Должина (cm) 90 cm Ширина/дијаметар (cm)

22793

Original price was: 4.750,00 ден.Current price is: 2.700,00 ден.
Технички Карактеристики Број на модел 22793 Материјал Метал Боја Сребрена Употреба Внатрешна Дијаметар топка (cm) 15 цм Ширина/дијаметар (cm) 60

60393

Original price was: 2.800,00 ден.Current price is: 1.390,00 ден.
  Технички Карактеристики Број на модел 60625 Материјал Стакло/Метал Боја Бела Употреба Внатрешна Должина (cm) Ширина/дијаметар (cm) 47 цм Вкупна

НЕДОСТАПНО

Original price was: 2.800,00 ден.Current price is: 1.390,00 ден.
  Технички Карактеристики Број на модел 60625 Материјал Стакло/Метал Боја Бела Употреба Внатрешна Должина (cm) Ширина/дијаметар (cm) 47 цм Вкупна

НЕДОСТАПНО

Original price was: 1.950,00 ден.Current price is: 1.100,00 ден.
Последно парче на залиха.

НЕДОСТАПНО

Original price was: 2.900,00 ден.Current price is: 2.590,00 ден.
  Технички Карактеристики Број на модел 62140 Материјал Дрво Боја Бела Употреба Внатрешна Должина (cm) Ширина/дијаметар (cm) 48 цм Висина

62322

Original price was: 6.200,00 ден.Current price is: 3.190,00 ден.
  Технички Карактеристики Број на модел 62322 Материјал Стакло/Метал Боја Сребрена/Дрво Употреба Внатрешна употреба Должина (cm) 90 cm Ширина/дијаметар (cm)

9649

Original price was: 2.290,00 ден.Current price is: 1.100,00 ден.
Технички Карактеристики Број на модел 9649 Материјал Дрво/Стакло Боја Златна/Крем Употреба Внатрешна употреба Должина (cm) 96 cm Ширина/дијаметар (cm) 30

61211

Original price was: 3.900,00 ден.Current price is: 2.790,00 ден.
  Технички Карактеристики Број на модел 61211 Материјал Метал Боја Црна/Златна Употреба Внатрешна употреба Должина (cm) 96 cm Ширина/дијаметар (cm)

61169

Original price was: 3.800,00 ден.Current price is: 2.790,00 ден.
  Технички Карактеристики Број на модел 61169 Материјал Стакло/Дрво Боја Бела Употреба Внатрешна употреба Должина (cm) 90 cm Ширина/дијаметар (cm)