Прикажувам 13–24 од 282 резултати

XL348-4

3.700,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL348-4 Материјал Метал Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) Подесувачка Ширина/дијаметар

XLA3317/BR

2.590,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XLA3317/BR Материјал Метал Боја Светло браун сјајна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 30

XLA3317/GR

2.590,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XLA3317/GR Материјал Метал Боја Зелена сјајна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 30 cm

XL341-4

6.400,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL341-4 Материјал Метал Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 20 cm Ширина/дијаметар

XL341-3

5.400,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL341-3 Материјал Метал Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 23 cm Ширина/дијаметар

XL343/BK

2.860,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL343/WH Материјал Метал Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 17 cm Ширина/дијаметар

XL343/WH

2.860,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL343/WH Материјал Метал Боја Бела Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 17 cm Ширина/дијаметар

XL342/BK

2.300,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL342/BK Материјал Метал Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 26 cm Ширина/дијаметар

XL342/WH

2.300,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL342/WH Материјал Метал Боја Бела Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 26 cm Ширина/дијаметар

XL5047-WH/WH

2.500,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL5047-WH/WH Материјал Метал/натур дрво Боја Бела Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 28

XL1566/WH

2.290,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL1566/WH Материјал Метал/натур дрво Боја Бела Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 22

XL3317/500/WH

2.600,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL3317/500/WH Материјал Метал/натур дрво Боја Бела Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 30