Прикажувам 277–282 од 282 резултати

НЕДОСТАПНО

4.250,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL3319-4 Материјал Метал Боја Бела/Дрво Употреба Внатрешна употреба Должина (cm) 70 cm Ширина/дијаметар на

НЕДОСТАПНО

3.800,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL3319-3 Материјал Метал Боја Бела/Дрво Употреба Внатрешна употреба Должина (cm) 60 cm Ширина/дијаметар на

XL3340-3/WH

4.100,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL3340-3/WH Материјал Метал/Дрво Боја Бела Употреба Внатрешна употреба Дијаметар на тело (cm) 15 Ширина/дијаметар

XL3085-4/BK

5.350,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL3085-4/BK Материјал Метал/Стакло Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 83 cm

НЕДОСТАПНО

6.550,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL3085-6/BK Материјал Метал/Стакло Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 83 cm

XL3143-5/GD

5.200,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL3143/GD+WH Материјал Метал/Стакло Боја Златна/Бело стакло Употреба Внатрешна употреба Дијаметар на стакло (cm) 15