Прикажувам 253–264 од 282 резултати

НЕДОСТАПНО

2.400,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 60394 Материјал Стакло/Метал Боја Бела/Златна Употреба Внатрешна Висина тело (cm) 25 цм Ширина/дијаметар (cm)

НЕДОСТАПНО

2.290,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 60377 Материјал Стакло/Метал Боја Златна Употреба Внатрешна Висина на тело (cm) 25 цм Ширина/дијаметар

НЕДОСТАПНО

3.850,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел 60366 Материјал Метал Боја Сина рустик Употреба Внатрешна Висина на тело (cm) 47 цм Ширина/дијаметар

60349

2.650,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 60349 Материјал Стакло/Дрво Боја Бела/Светло дрво Употреба внатрешна Висина на тело (cm) 20 цм

НЕДОСТАПНО

1.300,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел Test Материјал Боја Употреба Должина (cm) Ширина/дијаметар (cm) Висина (cm) Должина на кабел (cm)

НЕДОСТАПНО

2.900,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 28493 Материјал Метал Боја Розе Употреба Внатрешна Должина (cm) Ширина/дијаметар (cm) 48 цм Висина

28483

2.900,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 28483 Материјал Метал Боја Сина Употреба Внатрешна Должина (cm) Ширина/дијаметар (cm) 48 цм Висина

НЕДОСТАПНО

7.350,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 28396 Материјал Метал/Стакло Боја Црна/Сребрена Употреба Внатрешна Должина (cm) Ширина/дијаметар (cm) 60 цм Висина

НЕДОСТАПНО

4.200,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 28233 Материјал Метал/Стакло Боја Црн/Сребрена Употреба Внатрешна Дијаметар на топка (cm) 15 цм Ширина/дијаметар

НЕДОСТАПНО

5.150,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 27603 Материјал Метал/Стакло Боја Црно/Сребрена Употреба Внатрешна Дијаметар на топка (cm) 15 цм Ширина/дијаметар

27135

7.900,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 27135 Материјал Метал/Стакло Боја Златна/Крема Употреба внатрешна Дијаметар на топка (cm) 15 цм Ширина/дијаметар

27125

6.900,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 27125 Материјал Метал/Стакло Боја Сребрена Употреба Внатрешна Дијаметар на топка (cm) 15 цм Ширина/дијаметар