Прикажувам 25–36 од 282 резултати

XL3317/400/WH

2.200,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL3317/400/WH Материјал Метал/натур дрво Боја Бела Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 24

XL3318/WH

1.300,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL3318/WH Материјал Метал/натур дрво Боја Бела Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 20 cm

XL3318/BK

1.300,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL3318/BK Материјал Метал/натур дрво Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 20 cm

XL309

6.700,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL309 Материјал Метал/Пластика Боја Темно кафеава (Бронза) Употреба Внатрешна употреба Дијаметар на тело (cm) 50

XL3341E

4.700,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL3341E Материјал Метал/Пластика Боја Темно кафеава (Бронза) Употреба Внатрешна употреба Дијаметар на тело (cm)

XL5072/YL/250

1.550,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL5072/YL/250 Материјал Метал/натур дрво Боја Жолта Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 26 cm

XL5072/YL/140

1.200,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL5072/YL/140 Материјал Метал/натур дрво Боја Жолта Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 26 cm

XL5072/GR/250

1.550,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL5072/GR/250 Материјал Метал/натур дрво Боја Зелена Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 26 cm

XL5072/GR/140

1.200,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL5072/GR/140 Материјал Метал/натур дрво Боја Зелена Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 26 cm

XL5072/Gray/250

1.550,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL5072/Gray/250 Материјал Метал/натур дрво Боја Сива Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 26 cm

XL5072/Gray/140

1.200,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL5072/Gray/140 Материјал Метал/натур дрво Боја Сива Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 26 cm

XL5072/BK/250

1.550,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL5072/BK/250 Материјал Метал/натур дрво Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 26 cm