Прикажувам 265–276 од 282 резултати

НЕДОСТАПНО

8.300,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 25626 Материјал Метал/Стакло Боја Црна/Златна/Крем Употреба Внатрешна Должина (cm) Ширина/дијаметар (cm) 62 цм Висина

НЕДОСТАПНО

4.950,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 25556 Материјал Метал Боја Црна/Златна Употреба Внатрешна Должина (cm) Ширина/дијаметар (cm) 75 цм Висина

НЕДОСТАПНО

3.690,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 25554 Материјал Метал Боја Црна/Златна Употреба Внатрешна Должина (cm) Ширина/дијаметар (cm) 55 цм Висина

НЕДОСТАПНО

3.100,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 23613 Материјал Материјал Боја Бела Употреба Внатрешна Должина (cm) Ширина/дијаметар (cm) 48 цм Висина

9642

2.590,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 9642 Материјал Стакло/Метал/Дрво Боја Бела/Сребренa/Дрво Употреба Вкупна висина (cm) 105 цм Ширина/дијаметар (cm) 23

НЕДОСТАПНО

2.100,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 9185 Материјал Стакло Боја Бела/Црна Употреба Внатрешна Вкупна висина (cm) 100 цм Ширина/дијаметар (cm)

60625

3.300,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел 60625 Материјал Стакло/Метал Боја Бела Употреба Внатрешна Должина (cm) Ширина/дијаметар (cm) 47 цм Вкупна

XL1500-6

10.500,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL1500-5 Материјал Метал/Стакло Боја Златна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 15 cm

НЕДОСТАПНО

2.800,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL1125 Материјал Метал Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Должина (cm) 65 cm Ширина/дијаметар на тело

XL3304-4A

4.900,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL3304-4A Материјал Метал/Стакло Боја Златна/Бело стакло Употреба Внатрешна употреба Дијаметар на стакло (cm) 15 cm

XL3506-3

4.900,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL3506-3 Материјал Метал/Стакло Боја Златна/Бело стакло Употреба Внатрешна употреба Дијаметар на стакло (cm) 13 cm

НЕДОСТАПНО

6.800,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL3301-8 Материјал Метал/Стакло Боја Златна/Бело стакло Употреба Внатрешна употреба Дијаметар на стакло (cm) 15