Прикажувам 37–48 од 282 резултати

XL5072/BK/140

1.200,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL5072/BK/140 Материјал Метал/натур дрво Боја Црна Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 26 cm

XL5072/WH/250

1.550,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL5072/WH/250 Материјал Метал/натур дрво Боја Бела Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 26 cm

XL5072/WH/140

1.200,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL5072/WH/140 Материјал Метал/натур дрво Боја Бела Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 26 cm

XL347/BK

9.800,00 ден
  Технички Карактеристики Број на модел XL347/BK Материјал Метал/Дрво Боја Црна/бела внатрешност Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 30

XL346/WH

3.600,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL346/WH Материјал Метал/Дрво Боја Бела/бела внатрешност Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 18 cm

XL346/GR

3.600,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL346/GR Материјал Метал/Дрво Боја Зелена/бела внатрешност Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 18 cm

XL346/RD

3.600,00 ден
Технички Карактеристики Број на модел XL346/RD Материјал Метал/Дрво Боја Црвена/бела внатрешност Употреба Внатрешна употреба Висина на тело (cm) 18 cm